KOCAELİ İZMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi

2017 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi

2017 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi kapsamında yapılan başvuruların değerlendirilmesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından tamamlanmıştır.

Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi için yapılan 6 (altı) başvurudan uygunluk kontrolü aşamasını geçen 5 (beş) başvuru, iki bağımsız dış uzman tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuştur. İçerik değerlendirmesi sonucunda; İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi, öğrenici ve personel için Mesleki Eğitim ve Öğretim hareketliliği projeleri gerçekleştirme başarısını ispatlamış kuruluşlara, çok yıllı yeni bir kaynak sağlayarak uluslararası stratejilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktadır.

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, son on yılda yer aldığı 18 AB projesiyle Türkiye çapında önde gelen okullarımızdandır. Okulumuz, belirlediği Uluslararasılaşma Stratejisi çerçevesinde AB ülkelerinde faaliyet gösteren pek çok okul ve kuruluşla iş birliği yaparak 120’den fazla öğrencisini yurt dışında staj ve eğitim imkânı vermiş ve kariyer hedeflerinde önemli katkılar sağlamıştır. 140’dan fazla öğretmen ve yöneticisi, AB okullarında iş başı izleme gerçekleştirmiş, hizmetiçi eğitim almış, yeni müfredat ve eğitim içerikleri geliştirme konusunda yurt dışındaki meslektaşlarıyla beraber çalışmışlardır.

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; öğrencilerini yarının bilgi ve teknolojik gelişmelerine yetişmelerini sağlamak ve 4. Sanayi Devrimi olarak nitelendirilen yüksek nitelikli insan gücü talebine cevap vermek adına, aldığı Erasmus+ Mesleki Akreditaasyon Belgesi ile önümüzdeki 3 yıl süresince, 150 öğrenci ve 70 öğretmeninin daha yurt dışı hareketliliği gerçekleştirmesini sağlayacaktır.

 

Türkiye’den Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi almayı başaran tek okul olan İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni başarısından dolayı kutluyoruz. Okul müdürü Mehmet AKTAŞ, Proje koordinatörü Hasan Burçin MENTEŞ ve projede emeği geçen diğer personele teşekkür ediyoruz. 

Akçakoca Mahallesi , Sırrıpaşa Caddesi No 1 İzmit / Kocaeli - 0 262 324 59 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.